Futsaleri Smedereva sa pola tuceta golova ispratili novajliju u ligi

SMEDEREVO, 8. septembar 2023 – Teže nego što to rezultat prikazuje smederevski futsaleri su večeras, na startu nove sezone, stigli do bodova savladvši beogradsku ekipu, kojoj je ovo bila premijerna utakmica u Drugoj ligi: Smederevo – Hram 6:1 (3:0).

Od samog početka vodila se bespoštedna borba u kojoj su Beograđani, predvođeni iskusnim Živićem i na golu vrlo dobrim Ljubićem, uspešno parirali domaćinu. Bilo je tako sve do 13. minuta, kada je, nakon lucidnog poteza Prvulovića, sa nekih desetak metara Filipović, uz pomoć stative doneo, vođstvo domaćinu.

Prošlo je tri minuta od prvog gola kada je neodbranjivim šutem sa gotovo polovine terena Paunović duplirao prednost Smederevaca.

Pre pauze, posle kornera Adamovića Filipović je uklizao i još jednom pogodio mrežu gostiju za 3:0.

Početkom nastavka Andrijano Knežević je najpre pogodio stativu, u sledećem napadu nije realizovao čist zicer.

Tada je na scenu stupio mladi reprezentativac Mihajlo Jeremić i u 24. minutu, najpre na asistenciju Filipovića, a potom i Paunovića, za nepun minut postigao dva pogotka za nedostižnih 5:0.

Zaigrali Beograđani sa golmanom u polju i uspeli u 30. minutu preko Kukolja da smanje rezultat postigavši, ispostavilo se, samo utešni gol.

Sa tako rizičnom igrom omogućili su Paunoviću da sa svoje polovine pogodi nebranjenu mrežu i time stavi tačku na ubedljiv trijumf učenika Vladan Cvetanovića.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!